Eron jälkeen ajattelin, että nyt on oivallinen aika tutustua aiheeseen miehet. Nuorena jäi seurusteluvaiheet väliin, kun pariuduin pikaisesti suoraan äidin helmoista. Minulla ei ollut edes veljiä tai isää, että olisi jonkinlaista vertailukohtaa vastakkaiseen sukupuoleen.
Nyt tällä viisaudella neuvoni olisi, ettei ensimmäiseen poikakaveriin ehkä kannata jäädä jumiin, vaan kartoittaa jo siinä vaiheessa elämänkaarta, minkälaisia kundeja ja minkälaisia kahden ihmisen välisiä kemioita onkaan olemassa. Mutta jokainen kulkee oman tiensä, eikä sydämen asioissa voi ruveta toisia kovasti neuvomaan. Jokaisen on kuljettava oma tiensä ja mulla se oli sitten tämä. Olin siis parikymmentä vuotta avioliitossa, täysin uskollisena vailla seikkailuja.

Olen henkilö, joka ottaa selvää asioita jo etukäteen, eli ennen kuin panin ensimmäisen oikean deitti-ilmoitukseni treffipalstalle, tein muutamiin paikkoihin erilaisia feikki-ilmoituksia ihan vaan testatakseni systeemiä. Avasin jokaista varten oman sähköpostin ja profiilini ja ilmoitukseni olivat tavallisen naisen ja eroottista seuraa kaipaavan tytön välimailta koko skaalalla. Profiileja oli maksullisesta matchista aina irstaaseen iskuriin asti.

Ja voi sitä riemua niistä tuhansista vastauksista. En siis kertaakaan alkanut kommunikoimaan vastanneiden miesten kanssa, koska en ole ollenkaan vedättäjätyyppiä ja sitä paitsi mitkään tiedot profiileissani ja ilmoituksissani eivät pitäneet paikkansa. Paitsi kuvat, joita oli erilaisia, mutta mistään niistä ei pystynyt mitenkään tunnistamaan minua. Iskurissa oli "vetävimmät" kuvat, joissa minulla ei näkynyt pää, vartalo taas sitäkin paremmin ja hyvästä kuvakulmasta tietenkin. Ja niihin ilmoituksiin tuli tietenkin kaikkein eniten,  tuhansia vastauksia. Ilmoitustekstin ei tarvinnut olla kuin pari riviä, että etsin seuraa saunan, hyvän ruuan ja viinin merkeissä ja vastauksissaan miehet hehkuttivat, että vaikutanpa todella mielenkiintoiselta henkilöltä.

Kauheinta monissa vastauksissa oli se, että kundit kirjoittivat työpaikkansa sähköpostista ja olivat helposti kuukletettavissa. Käsittämätöntä, missä on harkintakyky! Täysin tuntemattomalle taholle annetaan heti kaikki tiedot tauluun. Ehkä se noin päin ei ole kovin vaarallista, mutta nainen ei voisi koskaan mennä tekemään netissä semmoista virhettä.