Kun verkot on viritelty monelle taholle, on helppoa seurata ketkä vastailevat suurin piirtein kaikkien naiselta haiskahtavien ilmoituksiin. Ymmärrän toki, että ehkä miehetkin voivat perustaa monia sähköpostiosotteita ja käyttää niitä eri tarkoituksiin, mutta osa kuitenkin lähettää meiliä joka puolelle samasta ossustaan. Jotkut ihan samaa tarinaa, toisilla tyyli vaihtuu aina asian mukaan.

Olen ollut kiinnostunut miesten seksuaalisuudesta jo ammoisista ajoista lähtien. Jo ennen internettiä laitoin miestenlehteen hellän ilmoituksen, joissa kaksi tyttöä hakee miestä seksileikkeihinsä. Siihen aikaan vastaaminen oli hankalampaa. Oli kirjoitettava kirje ja vielä kuvakin laitettava mukaan. Mutta mielikuvitus miehillä on niin innokas, että vastauksia kertyi silloinkin satoja. Ne ovat minulla mapeissa vieläkin tallessa. Joskus tapaan mm. työni merkeissä vieläkin miehiä, jotka olivat lähettäneet kuvansa vastauksen mukana.

Netin tulemisen jälkeen olen muutaman kerran tutkinut, vieläkö samat fantasiat jylläävät enemmistöllä. Ja sieltä se aina löytyy se halu päästä kahden tytön kanssa kolmanneksi pyöräksi. Fantasiaosastolla lääkäri/hoitajaleikit ovat ykkösinä. Mies tulee vastaanotolle ja kaksi hoitajaa ensin haastattelee ja alkaa tekemään tutkimuksia. Verenpainetta, pulssia, sydämen sykettä, eturauhasen tunnustelua, erektion herkkyyttä ja herkkää laukeamista pitäisi tutkia. Hoitajat voisivat hyväillä siinä toisiaan jne.

Tosielämässä sellaisen kokeminen vaan on kiven takana ja sen takia monet ovat valmiita tarjoamaan netissä rahaakin moisesta sessiosta. Joku tosin joskus lausui epäilyksen, että ilmoitus on liian hyvä ollakseen totta.