Kyllä mulla oli vakaa aikomus joskus kokeilla seksiä tuntemattoman kanssa, kertahoitoa, mutta nyt haistoin ilmassa olevan kerta kaikkiaan parasta mahdollista. Jotain paljon parempaa, kuin tylsää räpeltämistä jonkun uunon kanssa.
Varmistin kundilta hänen ymmärtävän, että haluan ainoastaan hierontaa, en mitään panemista. Oikeesti. Ja kundihan tuntui olevan ihan kypällä mukana halussani. Hih, ja selvishän se syykin sitten mulle siihen. Nimittäin vastasin just tämän miehen miltei fetististä mieltymystä tietyn näköisiin naisiin.

Menimme siis yhdessä kämpilleni ja painuin suihkuun. Sieltä tulin ujona ison sinisen kylpypyyhkeen kanssa ja annoin pojalle purkin hieronta-ainetta. Hän tutki sen ja totesi sen hyväksi tähän tarkoitukseen. Kello oli jo 03 ja hän aloitti myhäilemällä, että nyt sitten oot vaan siinä pitkälläsi ja  tässä on tää pyyhe päällä, meillä ei ole mitään kiirettä ja olo on oikein turvallinen ja aloitetaan näistä jaloista ja varpaista... Ja voi hitsiläinen.

Se varpaiden käsittely. Olin kyllä kuullut ja lukenut ja todella tietoinen asiasta, mutten ajatellut koskaan sattuvan omalle kohdalleni. Siinä vähän aikaa kuunneltuani kaverin matalaa hellää puhetta ja varpaiden hierontaa tuli todella selväksi, että semmoisesta hommasta voi saada ihan oikeen orkun. Jälkikäteen on harmittanut, kun en vaan pyytänyt jatkamaan ja jatkamaan orkkuun asti. Olin ihan liian ujo ruvetakseni siinä hekumoimaan oman täyttymykseni kanssa ja annoin kundin jatkaa omaan tahtiinsa.  Jatkuu..