Noh, sairaan ihanien hellien ammattilaisen ottein (eihän kysymys ollut mistään urheiluhieronnasta, vaan nautinnosta aamuyöstä) hieronta eteni ylös päin. Ihan mielettömät nautinnon aallot olin saanut jo ihan alussa. Se oli niin kokonaisvaltaista hekumaa, etten aikaisemmin ollut tiennyt kehoni pystyvän semmoista kokemaan.

Siinä vaiheessa, kun tuli rintalihasten vuoro, normaalissa tilassa olisin ollut vähän varpaillani. Miehillä ei keskiverroin ole mitään käsitystä, mikä rinnoista tuntuu ihanalle. Olinkin aina luullut, että tisseissäni (aivoissani) oli jotain vikaa, koska ne eivät koskaan olleet tuottaneet minulle mielihyvää. Mutta kaiken muun olemuksessani olevan mielenkiinnon (fetissi) lisäksi hieroja oli erittäin innostunut myös rinnoistani. Ja sainkin sitten semmoista rintahierontaa, jota en varmasti koe enää koskaan elämässäni. Tai noh, never say never. Toivottavasti.

Hän käsitteli kaksin hellin käsin jollain ihan käsittämättömällä tavalla rintojani. Se tuntui ihan taivaalliselle ja taas oli ekana mielessäni ajatus, että jukra tämmöisestä minäkin voisin saada orkun ihan tosta noin vaan. Pelkistä rinnoista. Kundi sanoikin siinä, että tää nyt kyllä on sitten ihan epäammatillista, mutta sulla on niin ihanat rinnat, että menköön. Eikä minullakaan ollut mitään sitä vastaan. Uusia kokemuksiahan olin vailla ja nyt niitä olinkin sitten saamassa ihan roppakaupalla. Kuumat, hekumalliset aallot kulkivat pitkin kroppaani ja rinnoista tuntui olevan suora yhteys klitorikseeni. Kirkasta, ihanaa, hyvälle tuoksuvaa emätinlimaa oli lakanoille asti valumassa.